Nouseva

Kakskyt sekstikaa


Tapio Arhola/ alias Musse. Kuva copy©nouseva


Mä olin silloin viistoist kesää ja sen on pakko olla vuonna 1959. Mä olin saanut jostain kipsiä ja leivoin siitä handuissa sellaisen ison munkinkokoisen kakun. Se kakku kovettu ja tuli ihan kuumaks. Mä otin sit sellaisen sähkömiehen ruuvarin taltaks ja aloin kovertaa sitä klönttiä ja siitä alko muodostua makaava kettu, joka oli kiepillä. Se oli mun eka kipsiveistos ja se oli ihan snygin näkönen. Mä olin ihan ylpee siitä kun osasin. Mulla on ollu vähän taiteellista lahjakkuuta ja olen aina piirrelly ja maalannu jotain ja tehny veistoksiakin.

Mä pidin sitä kipsikettua fikassa ja näytin sitä tyypeille. Nekin tykkäs siitä. Sit se Rynön Mirja halus sen multa ja kysy mitä mä tahdon siitä? Mä olin ovela kettu ja koska mulla ei ollu mitään kokemuksia friiduista ja Mirja oli tosi makeen näköinen ja hyvät pystärit, niin mä sanoin, että saat sen kahdellakymmenellä sekstikalla. No Mirja suostu. Se oli vähän ongelmallista, koska Mirja oli sillä kertaa Teerikankaan Klasun friidu ja ne styylas joteskin. Klasu oli kuteskin reilu kaveri ja kai se vähän sääli mua kun olin niin saamaton friidujen kanssa ja ihan yhteisymmärryksessä me sit sovittiin,  että mä saan sekstata Mirjaa. Mä olin ovela ja otin ne viiden erissä, että olis jännempää.

Mä muista vieläkin sen ekan sekstikan. Tietenkin mä skagasin kaameesti, että miten tää nyt hoituu mut Mirja oli kokeneempi ja neuvo. Me oltiin silloin Klasun himassa ja Klasu meni veke siks aikaa. Jumaliste kun se Mirja duunas oikein kielarin mulle!  Perkele! Se huone pyörähti mun silmissä ja multa meinas mennä taju kankaalle! Mä sain vielä koklata vähän sen rintaakin, villapuseron läpi vaan tieteskin. Mä olin ihan sekasin sen jälkeen. On se yksi mahtava voima millä friidu voi vaikuttaa kundiin.

Kyllä mä sen myöhemmin siten tajusinkin, että nainenhan se on taivaan ja helvetin porttien avaimenhaltija. Kyllä mua on molemmissa mestoissa sitten jälkeenpäin niiden toimesta bastussa käytettykin monet kerrat. - Kyllä muutkin kundit varmaan todistaa saman.Tapio Arhola/ alias Musse

Jaa Facebookissa